The Power of the future Bitcoin Ethereum

Despre noi

Costa Nord Mine vă oferă o modalitate inteligentă și ușoară de a investi banii. Sistemul nostru de extracție Ethereum este potrivit pentru cei care sunt noi în lumea cripto-monedelor, precum și pentru experții în criptare și investitorii de mari dimensiuni.
Costa Nord Mine este un serviciu de extracție Ethereum, care este o modalitate ușoară și sigură de a achiziționa hashpower fără a trebui să se ocupe de configurarea hardware și software complexă. Oferim servicii miniere de găzduire și o varietate de soluții legate de minerit pentru investitori mici și mari.
Echipa noastră de experți mineri, cu cunoștințe extinse despre sectorul monetar digital, este specializată în construirea celor mai eficiente și mai fiabile instalații miniere.

Minare Bitcoin

Ce este Minarea Bitcoin?

Moneda Bitcoin este creata de actul de minerit. Membrii rețelei oferă puterea lor computațională pentru calcularea problemelor matematice și sunt recompensați pentru acest efort cu Bitcoins. Cu toate acestea, cu cât sunt mai mulți oameni care mineaza , cu atât sunt mai competitivi. Calculatoarele sunt bune în rezolvarea acestor ecuații, astfel încât rețeaua Bitcoin face soluțiile din ce în ce mai dificile, în caz contrar toate monezile Bitcoins ar fi minate în câteva minute. Există deja numeroase tipuri de hardware specializate pe piață care au fost proiectate special pentru mineritul Bitcoin.
Pe măsură ce noile modele ies destul de frecvent, toată lumea trebuie să-și optimizeze în mod regulat echipamentele miniere, pentru a rămâne competitivi. Odată ce o nouă instalație minieră este introdusă pe piață, cele vechi devin rapid depășite și, prin urmare, neprofitabile. În același timp, această dezvoltare treptată a tehnologiei mărește din nou dificultatea generală a mineritului. Rezultatul este un cerc care nu se termină niciodată de nevoia constantă de optimizare. Acest lucru explică de ce este necesar să începeți cu cel mai bun hardware disponibil și să începeți imediat pentru a fi profitabil pentru cât mai mult timp posibil .

Blockchain Technology

Ce este Bitcoin Digital Currency?

Bitcoin este o monedă digitală. Motivul pentru care noi și mulți alții credem că este atât de remarcabila este faptul că aceasta moneda digitala nu este controlata de nici o autoritate centrală . Rețeaua Bitcoin este complet descentralizată și moneda este produsă de o comunitate in care oricine se poate alătura liber.

Moneda Bitcoin poate fi transferata aproape în mod liber și instant, spre deosebire de băncile convenționale, unde trebuie să plătiți o sumă semnificativă de bani, iar transferul poate dura câteva zile.
Moneda Bitcoin nu este ca si orice moneda fiat pe care le cunoaștem. Este produsa și stocata digital. Este creata de mineri care folosesc software open source pentru a rezolva probleme matematice. Vor exista doar 21 de milioane de Bitcoins care pot fi exploatati vreodată , spre deosebire de banii proveniți de la băncile centrale în cantități necontrolate. În acest moment, aproape 16 milioane sunt creati. Un Bitcoin poate fi împărțit în 10 milioane de bucăți.
Platile online cu Bitcoin sunt rapide, sigure și fără costuri .Numărul de bunuri și servicii care pot fi achiziționate cu moneda digitală se extinde rapid. Sunt disponibile carduri de debit care pot fi utilizate pentru efectuarea plăților în orice monedă cunoscută utilizând moneda Bitcoin.

Ce este Ethereum?

Ethereum este o platformă descentralizată care rulează contracte inteligente: aplicații care rulează exact așa cum au fost programate fără nici o posibilitate de nefuncționare, cenzură, fraudă sau interferențe cu terțe părți.
Aceste aplicații rulează pe un blockchain construit personalizat, o infrastructură globală extrem de puternică și comună, care poate muta în jurul valorii de valoare și reprezintă proprietatea asupra proprietății. Acest lucru permite dezvoltatorilor să creeze piețe, să stocheze registrele de datorii sau promisiuni, să transfere fonduri în conformitate cu instrucțiunile date în trecut.
Proiectul a fost lansat prin intermediul unei vânzări eterice în cursul lunii august 2014 de către fanii din întreaga lume. Este dezvoltat de Fundația Ethereum, o organizație nonprofit elvețiană, cu contribuții din partea minților mari din întreaga lume.

Alte monezi in afara de Bitcoin?

În afară de Bitcoin, există și alte cripto-monezi care au evoluat într-un bun tranzacționabil și pot fi schimbate liber în valute existente la schimburile publice. Cea mai proeminentă cripto-moneda pe lângă Bitcoin este Ethereum.
Exista mai mult de 900 de cripto-monezi disponibile incepand cu 11 iulie 2017 .
Noile monezi pot fi create oricand.
Prin capitalizarea pietei , Bitcoin este in prezent cea mai mare retea de blocuri , fiind urmata de Ethereum , Ripple si Litecoin.

Contractele de minat Ethererum se vor desfășura pe o perioadă de cel mult 24 de luni, însă, dacă Ethereum („ETH") va trece la dovada de participare(proof of stake) înainte de sfârșitul termenului, vom folosi hardware-ul închiriat pentru a mina cea mai profitabilă monedă pentru tine. Consultați contractul pentru detalii suplimentare.

$1500

Contract minare Ethereum - 24 luni

Pachet Basic - 50 MH/s Suport gratuit Stoc epuizat !!!

Basic

Exclusive

$4500

Contract minare Ethereum - 24 luni

Pachet Premium 150 MH/s Suport gratuit Stoc epuizat!!!

Premium

$Custom

Contract minare Ethereum - 24 luni

Pachet personalizat Suport gratuit Stoc epuizat!!!

Custom

Intrebari frecvente

Daca intrebarea ta nu se regaseste in rubrica de Intrebari Utile, ne poti contacta oricand.

Cum functioneaza minarea in Costa Nord Mine ?

Este rapid și foarte ușor! De îndată ce primim plata dvs., contractul va fi adăugat la profilul dvs. și puteți începe imediat procesul de exploatare  Ethereum .

Prima plată ajunge in portofelele clienților noștri după 48 de ore iar apoi va urma o plată zilnică.

Observație: Fiecare zi de exploatare va fi procesată și plătită în următoarele 24 de ore după terminarea zilei de exploatare.

Unde este locatia Costa Nord Mine ?

Din motive de securitate, nu dezvăluim locația exactă a fermelor noastre miniere.Protectia si securitatea clientilor nostrii reprezinta o prioritate pentru noi .

Începând cu ianuarie 2016, operăm mai multe ferme miniere care se află pe teritoriul Romaniei .

Care este randamentul meu de așteptat cu privire la investiție?

Minarea de Ethereum si Bitcoin depinde foarte mult de prețurile pietei și dificultățile de minare , care nu pot fi prezise. Nu putem furniza date exacte cu profitabilitatea contractelor de minerit ,prin urmare, recomandăm tuturor clienților noștri să facă propriile cercetări și să facă propriul lor calcul al profitabilității.
De exemplu, ați putea să aruncați o privire la www.cryptocompare.com .

Rețineți că unele dintre produsele noastre au o cotizație zilnică de întreținere care trebuie dedusă din câștigurile zilnice.

Site-ul www.cryptocompare.com  este o sursă independentă de referință și nu este legată în nici un fel de Costa Nord Mine.

Care „Pool=Fond” este folosit pentru minerit?

Nu publicăm o listă de fonduri de minare pe care le folosim. Principalele noastre criterii pentru un Fond bun sunt: fiabilitatea, structura taxelor și rata de respingere.

Vom folosi cel puțin două Fonduri diferite pentru fiecare monedă. Aceasta decizie este datorita dorintei de a păstra natura descentralizată a rețelelor de cripto-monede! Dacă suntem conștienți de faptul că un Fond se apropie de o cotă de aproape 50%, vom renunța și vom folosi o rezervă.

Nu este mai ieftin sa cumpar echipament de minat decat sa inchiriez putere de minat ?

La prima vedere, s-ar putea crede că ,cumpărarea minerului X este puțin mai ieftin decât mineritul găzduit. Cu toate acestea, există o serie de costuri „ascunse" legate de achiziționarea și menținerea unui miner care schimbă semnificativ economiile:
Costuri de transport: puțini comercianți vor acoperi acest lucru, dar în majoritatea cazurilor vă vor percepe taxe suplimentare.
Taxe vamale / TVA: dacă este o livrare internațională, va trebui probabil să plătiți taxele vamale și TVA; În general, acest lucru are un impact enorm asupra costului total al echipamentului dvs.
Timp de livrare: când plătiți pentru dispozitivul dvs., trebuie să așteptați până când minerul este ambalat și expediat. Dacă este ținut în vamă, acest lucru poate dura săptămâni. Cu Costa Nord Mine plătiți și primiți hashpower ( puterea de minare )imediat online. Fără întârzieri!
Costurile pentru echipamentul suplimentar: atunci când cumperi minerii de la comercianții, trebuie să cumperi si echipamente suplimentare , unitățile de control și rafturi specifice pentru a le depozita în mod eficient. Aceastea se adaugă în mod semnificativ la prețul global al puterii de minat( hashpower ).
Setarea sistemului: când dispozitivul a sosit în sfârșit, trebuie să-l asamblați și să-l configurați. Începătorii de cele mai multe ori subestimează cantitatea de muncă și cunoștințele tehnice necesare pentru a optimiza dispozitivul si setările lui .
Electricitatea: având unitatile de minat la domiciliu nu numai că aduce căldură și zgomot, ci și o creștere a facturii de energie electrică ,un factor important pe care mulți îl subestimează.

Ce este inclus in taxa de mentenanta?

Taxa de întreținere acoperă toate costurile legate de minerit, incluzând, printre altele:
Costul energiei electrice
Costul de ventilare si răcire
Munca de intretinere
Servicii de gazduire
Aceasta taxa se aplică contractelor și se gasesc la detaliile actuale ale taxei de întreținere în contract.

Cand primesc plata mea?

O zi minieră începe de obicei la 00:00 ETC și se termină la 23:59:59 ETC. Dacă tocmai ați cumpărat un contract, timpul de începere ar putea fi diferit și veți fi doar pentru o fracțiune din acea zi.

La sfârșitul celor 24 de ore vom face cateva calcule suplimentare și controale duble pentru a vă asigura că totul este corect. Aproximativ 8 ore mai târziu (maximum 24 de ore) veți primi plata pentru moneda pe care ați minat-o. Asigurați-vă că furnizați o adresă de plată corespunzatoare monedei pe care o minati , altfel nu putem efectua plata!

Poate dura până la 48 de ore pentru a primi prima plată după ce ați achiziționat un contract. Dacă nu ați primit nicio plată în termen de 48 de ore, contactați echipa noastră de asistență la adresa payments@costanordmine.com

Cum functioneaza contractul de inchiriere putere de minat Ethereum ?

Când cumpărați un contract de extracție a Etherului, cumpărați o parte dintr-o unitate de procesare grafică (GPU) pentru minele Ethereum. Algoritmul de”Hashing” folosit pentru a mina Ethereum este numit Ethash (sau Dagger-Hashimoto).

Ethash necesită așa-numitul fișier DAG pentru a efectua calculele. Acest fișier crește în timp, ceea ce înseamnă că trebuie efectuate mai multe operații pentru fiecare operație de hash. Acest lucru înseamnă că arhiva eficientă scade puțin de fiecare dată când fișierul DAG crește.

Acest lucru trebuie luat în considerare la compararea rezultatelor teoretice ale hashpower-ului. Calculatoarele online nu țin cont de acest lucru.

Ce inseamna contract Open End ?

Durata specifică a unui contract deschis este variabilă și determinată de trei factori: dificultatea de minare , cursul de schimb Ethereum vs USD și taxa de întreținere (aceasta include toate costurile de energie electrică, de răcire, de dezvoltare și de întreținere). Nu putem controla primii doi factori care sunt imprevizibili, dar implementăm întotdeauna cea mai recentă tehnologie de exploatare minieră și facem tot posibilul să-l menținem la capacitatea maximă pentru dumneavoastră.

În cazul în care un contract devine neprofitabil (adică plata nu poate acoperi taxa de întreținere), plata zilnică rezultată va fi zero.

In acest caz , vom folosi puterea de minare inchiriata pentru a mina cea mai profitabilă monedă pentru contractul dvs.

Veți primi o notificare dacă contractul dvs. este afectat.

Cât de frecvent voi primi plățile mele?

Productia de Ethereum este generata zilnic, dar veți primi plățile aferente numai după ce s-au acumulat minim 1 ETH. Aceste plăți minime sunt stabilite pentru a evita ca , clienții să plătească taxe excesive pentru primirea plăților mici în portofelele lor.

Cum vă pot contacta dacă am întrebări suplimentare?

Serviciul clienți este prioritatea noastră cea mai mare! Știm cât de important este pentru un potențial investitor să găsească răspunsuri la întrebările lor. Luarea deciziilor nu este doar de a avea sentimentul bun, ci și de a înțelege în detaliu conceptul de afaceri. Prin urmare, puteti să ne contactați oricând la adresa de email office@costanordmine.com

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati!